Persones

Les Trobades de NodriMent són el fruit de la labor, la contribució i la participació de diverses persones. Heus aquí les semblances d‘algunes col·laboradores habituals, l’agraïment per algunes que hi contribueixen puntualment i el testimoni d‘algunes que hi participen.

COL·LABORADORES
Clica a la imatge per a saber-ne més.

CONTRIBUÏDORES

Moltes gràcies a totes les persones que de forma puntual han donat o donen suport a les Trobades de NodriMent! A la cuinera Aida Giró, per haver aportat la seva creativitat gastronòmica a les vetllades “FruitSofia”; a la correctora Rosa Pach, que fa les revisions ortogràfiques dels textos; a la consultora Sonia J. Cook, que ha assessorat el projecte en els seus dilemes i dificultats inicials; a l’Ibai Iriondo i el David Algarra, que van irrigar econòmicament la llavor inicial; a la gestora cultural Clara Garí, que va buscar formes per a desenvolupar les vetllades en sinergia amb Nau Côclea; als webmasters Gabriel R. Kissling, Gerard Encabo, Isaac Peñarroya i Diana Valeria, que han donat un cop de mà a posar en marxa aquest web; a la Irene Pons, pel seu suport general i per la seva ajuda en la restauració de Can Recés; a l’escriptor Félix Rodrigo Mora, que va exposar en una de les primeres vetllades; a l’artista Luis Camargo i la reportera Ivette Roig, autors de les fotografies d’una vetllada i de la parada, respectivament; a la Laura Solà i la Isabel González, per ajudar en la organització de la Calçotada; a en Jaume Dalmau, la Cristina Solé i en Miquel Dídac-Pinyero, que han cedit espais on poder a emplaçar-hi les trobades i la biblioteca, … I a totes les altres persones que han donat suport moral o d’altra manera: moltes gràcies!!

PARTICIPANTS

“M’encanta saber que existeix gent fent coses com les que has compartit avui amb nosaltres. Mil gràcies, de veres.”
Beatriz Rilova Barriuso, Professora d’Institut

“La trobada va ser molt profitosa per a mi. Necessito parlar amb persones que m’impulsin a ser millor i tu ets una d’elles. No només tens potencial de futur, sinó que has actualitzat ja molt d’aquest potencial i per mi ets una persona de referència, per això les teves recomanacions són molt valuoses.”
David Algarra Bascón, Enginyer Informàtic i Historiador Independent

“Per mi va ser molt inspirador. De fet, últimament sentia que em mancava molt el que vam tenir ahir precisament: idees noves, inesperades, diferents, i inspiradores visions… Un plaer!”
Mercè Jordà Puig, Cambrera