Trobades 2

En una de les obres més rellevants i inicials de la història de la filosofia, «El Banquet» de Plató, els personatges es reuneixen al voltant d’un bon àpat i, acte seguit, es posen a filosofar plegats. És que menjar i filosofar, en nodrir dues parts fonamentals del nostre ésser (el cos i la ment, respectivament), són actes indispensables per a la vida humana, i, si els fem anar junts, poden esdevenir complementaris i sinèrgics. Aquesta és la visió essencial que dona lloc a les Trobades de NodriMent.

T’agradaria que ens trobéssim per a filosofar, tot abordant els reptes i plantejaments ètics de la nostra vida i del nostre temps? Vols descobrir idees profundes i pensaments elevats, compartint dilemes, progressos i indagacions? Et ve de gust, al mateix temps, gaudir d’alguns àpats ecològics i suculents, saludables i conscients, tot creant un moment de connexió amb els altres i amb la natura, a través dels aliments?

Les Trobades de NodriMent són una proposta per a tot això. Conjuguen la Filosofia Transformadora i Integral amb l’Alimentació Conscient i Vitalista. Adopten diferents formats i ocorren a diversos llocs. Funcionen amb una economia del regal i gràcies a la col·laboració i participació d’una xarxa de persones. La seva petita història comença l’any 2015, tot i que no és fins a la primavera del 2018 que el projecte neix definitivament. Per estar-ne al corrent, pots consultar l’agenda i/o subscriure’t al Butlletí Trimestral per Correu-E.

 

Trobades Filosòfiques i Alimentàries de NodriMent (Logotip)