lou

Hola! Sóc la Lou Hemmerman, nascuda a Hull, Anglaterra, el 1977. Sóc doctorada en sociologia i estudis de gènere. Fa 11 anys que participo en moviments per a un món més just i ecològic i en iniciatives per una alimentació ecològica, local, ètica i saludable. Entre els anys 2005 i 2010, a Anglaterra, vaig dedicar la meva vida a moviments d’acció directa, participant molt intensament en projectes i accions per a fer avançar la lluita contra canvi climàtic i el neoliberalisme, fins el punt que vaig cremar-me i vaig caure en un cert nihilisme i desil·lusió. Ara estic dedicada a temes de salut integral, apoderament i auto-cura en l’activisme, amb inspiracions que van des del feminisme fins a l’eco-psicologia. Estudio temes com la resiliència emocional, l’energia vital, el cor i el cos en activisme, com incloure la inspiració, l’alegria, el creixement personal i l’espiritualitat en la nostra resposta als nostres temps tan plens de reptes.

El 2009 vaig venir a Catalunya per ajudar amb la desenvolupament de la comunitat Ecodharma, al Pallars Jussà, on he viscut uns quants anys. Allà sóc cuinera vegana/vegetariana i impulsora de projectes per a una alimentació justa i local. M’ interessa molt la intercalació entre salut mental i alimentació, entre ment i cos. Tinc molts anys d’experiència cuinant per a grups, amb fruita, hortalisses i aliments integrals, i m’ apassiona molt el tema del menjar vitalitzant, ecològic i senzill.

Ara visc a L’Escala, però segueixo col·laborant amb la comunitat Eodharma i Ulex, el nostre nou projecte d’educació per un activisme resilient, fort i sostenible. Sóc facilitatadora de cursos sobre activisme resilient com ara “Sustaining Resistance, Empowering Renewal”, “Engaged Buddhist Training” o “Resourcing Resilience: Working with Trauma”. Ara mateix estic estudiant mètodes per a treballar amb el cos, per a curar i alliberar l’estrès, el trauma i la desconnexió corporal. Estic explorant tècniques com el TRE i l’Esalen. També estic escrivint sobre las meves investigacions sociològiques i psicològiques sobre la fenòmen del «cremar-se». Sóc budista i fa molt anys que practico la meditació.

Em sento molt feliç a col·laborar amb NodriMent, aportant la meva experiència culinària, ajudant en el projecte de la Biblioteca i participant dels Tallers i les Vetllades. M’encanten aquestes oportunitats per a parlar sobre com vivim i sobre com alimentar-nos per tal de respondre a un futur humà amb molta incertesa però també amb moltes potencialitats.

http://www.ecodharma.com/

Home

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *