Crònica i Fotos de la Trobada de NodriMent del 3 de Febrer de 2018

El dissabte 3 de febrer vam trobar-nos a les 11h de matí al davant de l’església de Viladamat. Vam emprendre la marxa cap als boscos de Palau-Borrell, uns quants quilòmetres xino-xino, i ens vam anar presentant i coneixent…

Cap a les 13:30h vam començar la calçotada a Can Recés, un refugi de pedra al mig del bosc, sense electricitat ni aigua corrent, acompanyats de Can Cargol, una autocaravana que ens va servir de Food-Truck. Verdures variades fetes a la brasa, salses, amainada i, és clar, calçots fets a la foguera. Tot de producció ecològica i local, i cuinat, amb molt d’amor, per la Laura i la Isabel, amb l’ajuda d’altres participants. En acabar l’àpat va sorgir, espontàniament, una interessant exposició i diàleg sobre sobre alimentació conscient i Sistema Curatiu per Dieta Amucosa.

Cap a les 16h vam pujar al Puig. Un indret amb una vista panoràmica del litoral alt-empordanès i dels camps de les rodalies. Des d’allà, elevats, vam procurar assolir una visió panoràmica de la vida, és a dir, filosofar. Com ho vam fer? Cada participant va compartir una frase, paràgraf o poesia filosòfica. Alguna cosa que li resultés inspiradora i que donés peu a la reflexió i la interpretació. Es van compartir fragments de Pessoa, d’Epictet, de Foster Wallace, de Plató… així com experiències vitals colpidores.

Finalment, a partir de les 18h vam fer la Musicada, a la vora del foc. Diversos instruments i diversos estils musicals es van harmonitzar per a esplaiar les nostres ànimes, cosa que va resultar molt grata després d’haver compartit experiències profundes i pensaments elevats en la filosofada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *